المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

محبوبیت ترامپ؛ هر روز کمتر از دیروز

محبوبیت ترامپ؛ هر روز کمتر از دیروز «ران دیسانتیس» فرماندار فلوریدا به عنوان نامزد پیشتاز حزب جمهوری خواه از رئیس جمهور سابق آمریکا پیشی گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که «ران دیسانتیس»، پس از پیروزی قاطع برای انتخاب مجدد به عنوان فرماندار فلوریدا، به عنوان گزینه اولیه برای کسب نامزدی حزب جمهوری خواه در رقابت های ریاست جمهوری در سال 2024 ظاهر شده است و از دونالد ترامپ پیشی گرفته است.

 

بر اساس نظرسنجی YouGov که شامگاه جمعه منتشر شد، رای دهندگان جمهوری خواه و متمایل به جمهوری خواه، دیسانتیس را بر ترامپ رئیس جمهور سابق با اختلاف 42 به 35 ترجیح می دهند. 23 درصد باقی مانده از پاسخ دهندگان یا مطمئن نبودند یا گفتند که هیچ یک از نامزدهای برتر را ترجیح نمی دهند.

 

همچنین یک نظرسنجی توییتری توسط رسانه محافظه کار بریکینگ911 ( Breaking911 ) که 1 میلیون دنبال کننده دارد، نشان داد که تقریبا 70 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که دیسانتیس باید پس از نتایج انتخابات روز سه شنبه رهبری حزب جمهوری خواه را بر عهده بگیرد. در مقایسه، فقط 23.7 درصد ترامپ را انتخاب کردند.

 

ترامپ ممکن است پس از تغییر شدید دیدگاه‌های رأی‌دهندگان، این فشار سیاسی را احساس کند. او روز پنج‌شنبه دیسانتیس را مورد تمسخر قرار داد و او را یک فرماندار متوسط ​​جمهوری‌خواه با روابط عمومی عالی خواند.

 

ترامپ اشاره کرده است که هفته‌های آینده نامزدی خود را برای ریاست جمهوری اعلام خواهد کرد، اگرچه برخی از متحدانش بنا به گزارش‌ها از او خواسته اند که این اقدام را تا پس از انتخابات ششم دسامبر در جورجیا به تعویق بیندازد. رقابت جورجیا ممکن است تعیین کند که کدام حزب سنا را کنترل می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار